14 de setembre 2007

Nosaltres: El referèndum el 2014? Escocia i Euskadi demà.

Quina barra! quins collons! el referèndum, que segons ERC suposo que soluciona tots els problemes de Catalunya (oi?) serà segons Carod el 2014. Just quan ell, probablement, no hi serà.

Es una presa de pel com la de CiU que deia que el concert serà per properes generacions.

Irresponsables de un i altre partit (CDC i ERC perquè a UDC hi ha algú a part de Duran?) que sou en general dirigents i militants propers als dirigents (dels que volen arrambar-se al poder vaja) per quin setze ous no es pot convocar demà el referèndum de marres?

Suposo que el parlament de Catalunya es el que el te que convocar i CiU i ERC son majoria, el PSC no pot dir no a una cosa tan democràtica a mes i els comunistes tampoc veig perquè han de dir que no. Tan difícil es entendes en això? la independència si us plau ja la decidirem els ciutadans. Ara convoqueu-nos si us plau. No el 2014, demà. Els militants de CiU i de ERC sou còmplices d'aquest endarreriment de la solució.

Catalunya 2008!!!! res de Carod 2014!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en lugar de escribir tanto, ¿por que no lees un poco?

Cataluña como nación no tiene mas de 100 años, España por su parte existe desde la romanización (y hoy todavia solo una minoria se traga esta pantomima)

AUNQUE TE JODA , NO ERES MAS QUE PARTE DE UNA MINORIA DE FANATICOS QUE NO HARIAN MAL EN SALIR DE SU CUEVA

Jaime eres un poco facha.....

Jaume P ha dit...

Demanar un referèndum es feixisme, cremar jueus deu ser ecologisme per tu...