01 d’octubre 2007

Quina vergonya d'Estat

El Estat "Español" es una vergonya. Cremar fotos del Rei es delicte mentre amagar les balances fiscals es patriotisme (el parlament espanyol ha demanat diverses vegades que es facin publiques). Es un "regal" quan a Catalunya se la tracte amb el que es mereix (que menys que invertir un any el que ens toca!). Castells esta content perque s'inverteix aqui contant el pes del PIB, pero s'oblida de les balances fiscals (es que contribuim mes que el nostre PIB? s'admeten apostes). Entretant a Andalusia li donen el mateix que a nosaltres en inversions i es pacta el retorn del deute históric!.

Podem estar segurs doncs que tenim el 18,8% del PIB espanyol pero contribuim molt mes que aquest tant per cent a les arques del Estat.

A Euskadi potser li deixaran o no convocar un referèndum, a nosaltres no ens admeten res semblant a un concert. El Estafatut que tenim s'el carregara el TC mentre Andalusia se li retorna el que no se li deu i Madrid espera que guanyin els seus (PP) per rescabalarse i reclamar, tambè, deutes "històrics" tot amb els nostres calés.

Quina vergonya el paper dels polítics catalans mentre tot això passa. Montilla defensa el Rei mes que la llibertat d'expressió, i ERC li vota a favor!

Diu el president que els debats identitaris estant superats. Val, jo vull els calès de Madrid, Andalusia o qualsevol regió espanyola no espol·liada (tot menys els PP.CC.).

La democracia no crec que sigui el respecte al que diu la majoria, perque en aquesta definició, estrictament, Hitler era demòcrata (va ser elegit democràticament i democràtiment eliminaba els jueus), la democràcia es el respecte a les minories i els catalans som una minoria a Espanya. Fatxes son els hereus de Franco els que amb la seva bandera, el seu exercit i el dret de conquesta "constitucional" no admeten referendums, aquest PSOE, aquest PP i sobretot aquest aquest Rei, imposat per Franco, ho son.

No veig altre camí que la independencia, que el exercit espanyol m'ho perdoni!.