09 de juliol 2010

NO cal referèndum!

Senyors, lo del referendum es una enganyifa, NO és necessari. Una majoria del 50.01% del parlament de Catalunya pot declarar unilateralment la independencia demà mateix sense referendums i amb el conseqüent conflicte internacional.

Ja ho va fer Macià, com diu la seva biografia a la wikipedia:

El 14 d'abril de 1931, després de les eleccions municipals espanyoles de 1931 que van donar la majoria al seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, Macià es presentà a la presidència de la Diputació de Barcelona per a "prendre possessió". El president de la Diputació, Joan Maluquer, li respongué "només li cediré el palau per la força" i Macià, posant-li la mà sobre l'espatlla diu "consideri-ho un acte de força". Macià, des del balcó del Palau de la Generalitat de Catalunya, proclamà la "República Catalana dins d'una federació de Repúbliques ibèriques" en compliment del Pacte de Sant Sebastià (1930), just hores abans que [Niceto Alcalá-Zamora]] proclamés la república des de Madrid.

Aquesta declaració de Macià preocupà el govern provisional de la república, que envià en avió a Barcelona, el dia 17 d'abril, els ministres Fernando de los Ríos, Marcel·lí Domingo, i Lluís Nicolau d'Olwer. Després de tenses converses, s'arribà a l'acord que el consell format a..."


Observeu que els ministres "espanyols" VAN VENIR a Catalunya a negociar...

Independencia JA! CiU i ERC podrien avui mateix! Fora botiflers del parlament!