14 de juliol 2006

No soc d'ERC

Jo pensava que era militant, però no.

El president de la secció local de Castelldefels em diu que la secció local no hi te res a veure en la meva "no acceptació" com a militant, i que no hi estan d'acord.
Potser aquesta carta hi te quelcom a veure:

Sr. Jordi Millan:

L'hi recordo que sent jo part de les bases i volent votar "no" des de abans que vostè agrairia que en lloc de donar-me arguments els demanes.

Els envio la adresa del meu blog per si li es d'interès:

http://www.jaumep.com

També poden recollir molts comentaris meus en una polèmica amb A. Donaire en el seu blog: http://don-aire.blogspot.com

Ja fa temps que trobo a faltar llocs on poder contribuir a aturar aquest "immens desastre" de projecte d'Estatut.

Atentament

Jaume Planas

En un sopar amb el sr.Carretero vaig preguntar dues vegades per les possibilitats de girar cap al "si" aconseguint quelcom. Això també am va donar un pel de "notorietat" ja que en aquell moment s'estava negociant, i ningú estava per un gir cap al "si", al menys en aquell sopar.

He rebut una carta de Pilar Albiol en la que diu que el consell nacional no m'admet com a militant. Cap motiu. Ni gracies per penjar cartells. Ni segueixi votant-nos encara que no el volem. El sr. Jordi Millan i la sra. Pilar Albiol es veu que son catalanistes de pro i saben qui va bé i qui no al partit.

La carta:

En referència a la seva sol·licitud d'afiliació a ERC que va fer arribar a la Seu Nacional, d'acord amb l'article 4 dels Estatuts d'Esquerra, l'Executiva Nacional es reserva el dret a acceptar o no les sol·licituds d'alta de militants. En el seu cas l'Executiva Nacional va acordar no admetre a tràmit la seva sol·licitud d'afiliació en data 22 de maig de 2006.

Per el que m'ha comentat el president de la secció local el problema es que tinc opinió. Que bé.

Tota una Executiva Nacional em te por? renoi!

El Esteve (el president de la secció local) no troba arguments convincents per el que ha passat i jo tampoc.

Be en aquest punt em sento alliberat de ser d'un partit i puc criticar mes obertament:

Primera perla argumental per el senyor Jordi i la senyora Pilar:

Abstenir-se al senat per no coincidir amb vot amb el PP i demanar als votants que hi coincideixin.

11 comentaris:

soci ha dit...

Carai!
Serà veritat que la dissidència és la pitjor de les heretgies?
Noi, jo els feia més conseqüents. Però, clar, amb les bases fent-los rectificar a tort i a dret potser volen triar a aquells que no els desobeïran mai...
És millor no tenir cap lligam i així ser lliure per opinar. Si estàs sota la doctrina d'un partit t'has de callar masses coses (sigui el partit que sigui, pel que veig).

Jaume P ha dit...

Gracies per el comentari.
Jo, tampoc creia que aquest partit fos així la veritat.

Anònim ha dit...

a Ciu s'accepta molt millor la dissidència, i es tracta millor als militants.

Jaume P ha dit...

Gracies per el comentari.
Tu creus que els militants de CiU estant d'acord, així, amb el pacte Mas-ZP? o s'ho van trobar fet?.
A ERC també suposo que algú va garantir que no votarien "no" al Estatut passant de les bases, igual que van passar de les bases a l'abstenció al Senat amb l'argument de no coincidir amb el PP!

Anònim ha dit...

Hola Jaume;

A veure, o estic flipant o no entenc res. Però què passa a ERC?, què els fan unes proves prèvies a tothom qui s'hi vol fer militant o què?. Totes les noves altes d'afiliació al partit passen per l'executiva nacional per a que els donin els vistiplau?, no m'ho crec. Quins son els tràmits que hom ha de fer per a afiliar-se a ERC?

Salut.

Jaume P ha dit...

Hola Robert, gracies per el comentari.
Jo vaig enviar un mail a la adressa de la web i sense cap confirmació em varen enviar els papers a casa. ELs vaig omplenar i despres vaig anar a ERC de Castelldefels i el seu president (aleshores era Joan Baro) em va presentar. Jo em creia militant ja, de fet vaig anar a algun lloc com a militant però amb el carnet amb tramits i vaig enganxar algun cartell del vota no amb l'Esteve, l'actual president de la secciò local ;)
Per el que em va dir l'Esteve el tema be del mail que posso en el blog que i que vaig enviar a Jordi Millan. I aquest senyor es veu que te poder per dir si t'afilies o no.

Jaume P ha dit...

Hola Robert, gracies per el comentari.
Hola Robert, gracies per el comentari.
Jo vaig enviar un mail a la adressa de la web i sense cap confirmació em varen enviar els papers a casa. ELs vaig omplenar i despres vaig anar a ERC de Castelldefels i el seu president (aleshores era Joan Baro) em va presentar. Jo em creia militant ja, de fet vaig anar a algun lloc com a militant però amb el carnet amb tramits i vaig enganxar algun cartell del vota no amb l'Esteve, l'actual president de la secciò local.
Per el que em va dir l'Esteve el tema be del mail que posso en el blog que i que vaig enviar a Jordi Millan. I aquest senyor es veu que te poder per dir si t'afilies o no.

Anònim ha dit...

Hola de nou Jaume;

Bé doncs les conclusions que en trec de tot plegat és que lo millor és estar paradet, no obrir boca i ser bon minyó fins que no tinguis el carnet definitiu d'afiliat a la má perquè pel que es veu en el teu cas, si ets algú molt actiu i a més crític amb l'executiva poden passar aquestes coses. Tot plegat molt lamentable. Deuen pensar des de l'executiva que més val filtrar la gent crítica que poden fer nosa ja que d'aquests ja en tenen massa donats d'alta que els foten la guitza a les assemblees.

Prova d'afiliarte de nou quan fotin fora aquesta executiva perquè m'ensumo que no durarà gaire.

Salut.

Anònim ha dit...

Estava cercant a través del Google el web de Joan Puigcercós.
Ara la veritat és que no se pas on m'he fotut?
Suposo que tal com funciona la xarxa això deu ser ben legal, però ètic em sembla que gens ni mica.

Jaume P ha dit...

Vull defensar que també es ètic. La web JoanPuigcercos va ser oferta a cost quan la vai agafar, a ERC i a ell mateix (en un mail mai respost clar). Suposso que tenen massa gastos en personal per evitar afiliacions indesitjades com per afrontar els euros anuals que costa (menys de 15).

Anònim ha dit...

Bé, la resposta pretén justificar l'ètica, encara que no ho fa ni de bon tros.
El comentari sembla més aviat de la factoria Madí, aquella que ha fabricat per a en Mas l'excloent "Casa Gran del catalanisme".
Potser m'equivoco i la cosa és més senzilla i obeeix només a problemes de relació personal o afanys frustrats de protagonisme.