20 de novembre 2006

El nen s'enrabia (a Mas no li agrada el protocol català)

En Mas diu que es una comedia les reunions previes a la formaciò de govern.
Recordem que aquestes reunions es feien tambè amb majoria absoluta de CiU. Quina vergonya per els convergents aquest dirigent. Ningù de CiU gossarà criticar-lo?

En anar a Madrid a negociar CiU i ERC van acordar, maltfiant-se del PSC que ells podrien retirar l'Estatut amb els seus vots. Mentre ERC negociaba Mas va fer-se la foto, posant el llistò molt avall, ho hem trobat als pressupostos del Estat fa pocs dies, aprobats sense saber les balances fiscals. El PSC no va canviar de lloc, sempre va estar a l'altre costat. Es mes dur algù que et traeïx que un enemic.

Costa tant de trobar liders que llencin ponts en lloc de dinamitar-los? On es el limit de la "ofensa" de ERC a CiU? fins quan ploraràn i es sentiran traïts els de CiU?

Si Mas i el seu equip no poden governar amb ERC que deixin pas a liders que creguin en aquest pacte. Ells eren els grans i podrien haber primat aquest acord ja en la campanya electoral. En lloc de demanar que ERC es posiciones, posicionar-se ells tot dient que el pacte nacional era prioritari.

Jo m'he posicionat a favor del pacte CiU-ERC, crec que a CiU hi han persones que creuen en el pacte, persones de ERC segur que tambè el creuen possible. Mas i el seu equip no poden creure-hi, l'unic pacte que deuen veure es el de pactes puntuals amb el PP, no en veig possible unaltre tipus de pacte amb ells.
Mai m'agues pensat que el PSC no trucaria a Madrid per demanar permis per el seu pacte i en canvi CiU trucaria per demanar que s'influis en el PSC.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaume tot això que comentes es la "parafarnalia" que ens han venut des de l'atac de banyes, els líders de ERC, quina solidesa pot tenir això, la mateixa per exemple que el tan comentat pacte Mas/Zapatero que s'ha demostrat que era un autèntic "bluff". Tot el contrari del que deia CIU i negaven PSC i ERC que si sumava el tripartit aquest es reeditaria. Els "nens" de ERC abans de la seva rabieta ( Això va per barris)estaven disposats a signar un text força més baix i tinc titulars de diaris que ho demostren. Perdona, el PSC davant la "seva" el dia 30 S, amb una gran solemnitat aprobar un text estatutari, encara recordo els bufets de l'Iceta, però el que es va imposar finalment a l'andemà van ser les esmenes que el futur president de la Generalitat, amb el devantal d'encarregat del PSOE, duia sota el braç. Dos cops oferir formar govern CIU a ERC i dues vegades ja ho tenien cuinat amb el PSC-PSOE i és que l'objectiu de les "tres bessones" una vegada més és eliminar CIU del panorama polític. El que passa és que els catalans som molt tossuts i al final a part com ara de guanyar per vots,escons i comarques, a més tindrem la credibilitat política.

Jaume P ha dit...

ERC no va firmar amb ZP res, titulars de diaris a banda, Mas si. Per tant em remeto a fets.
La rabieta d'en Mas es un fet i no te perdò mensprear un acte institucional per un "atac de banyes".
He posat que estic per un pacte CiU-ERC, però el pacte te dos costats, tu veus que el teu costat alça barricades o posa ponts? perque es el teu sector el que està a la oposiciò. I si el teus possesin ponts tu creus que això aniria bè o afebliria a ERC al govern?
La credibilitat polìtica està molt bè, però Mas no volia això volia el govern, de mans de ZP, no et sap greu això?

Anònim ha dit...

La política és decidir i responsabilitzar-te, això és el que va fer CIU (des de l'oposició) davant la irresponsabilitat i indecisió de PSC i ERC, res de nou, quart cinturó i la MAP son altres exemples d'aquesta mena. Ja se sap que prendre decisions té un cost i evidentment amb qui teniem que signar és amb qui mana a Espanya.
La rabieta d'en Mas es la rabieta de tots els polítics,tots,que els hi han "robat la cartera", com van reaccionar els de ERC quan CIU signar l'estatut amb Zapatero i si parlem de respecte, si vos podem recordar el que li deien en Mas quan agafar la conselleria en cap.
Els ponts és cosa de dos i no li donis més voltes, que existeixen barreres personals ja ho sabem, però això arreglaro també es cosa de dos El meu sector és el que està a l'oposició però amb una victoria esclatant en practicament totes les comarques de Catalunya i això també ho tindrien que valorar-lo (que ja ho han fet) els de ERC. Que en Mas volia buscar el govern passan per les mans de ZP ja en vist tots que no era així.

Jaume P ha dit...

Jo no soc d'ERC (es la vintena vegada que ho poso! (farè unaltre post). Per tant mirant'ho desde fora et comento que em sembla que aixì com ERC ha reconegut cagades a l'hora de negociar l'Estatut, CiU es tot perfecciò, no va "vendres" al negociar l'Estatut, Mas es perfecte , tot tant ben fet que va a la oposiciò. Tot culpa dels "altres" tens raò. Tenir-la et surt car i surt car a Catalunya, no ho veus?