02 de novembre 2006

El president del Barça que Franco decidia.

En époques franquistes passaba quelcom curios, Franco possaba un president titella i del règim al barça i aquet president devant de les moltes injusticies es tornava barcelonista.

Aquesta es la ùltima esperança que ens queda devant les eleccions que hem sofert, abans d'hora per decissió de Madrid i amb un candidat al PSC aprobat per Madrid.

La última esperança es que passi com el Barça en èpoques franquistes i desobeixi al seu lìder madrileny. La reedició del tripartit esta fora del guió ZP-Mas i tambè esta fora el pacte CiU+ERC. Aquest ùltim també faria mal a ZP, veig a Mas molt més controlat que Montilla, així es va demostrar al retirar, "gratis total" l'esmena als pressupostos generals.

El previst desde Madrid es la sociovergencia, naturalment. CiU també hi te la ma trencada en el pacte, jo et voto a Madrid i tu m'expolies i em votes aqui, amb dos aventatges, 1. Tinc un govern que sembla fort i 2. Puc anar dient que Madrid no dona més.

Farán el paripé de tenir converses per despres, tot dient que ERC demana la lluna, fer un govern de concentració?

1 comentari:

Guerau_de_Cabrera ha dit...

No volem més tripartit. Concentració silenciosa per un pacte CiU + ERC, el proper dijous dia 9 de novembre, a partir de les 8 del vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Més informació a www.unitat.org Passa-ho