26 d’octubre 2006

Sociovergencia o esquerrovergencia

Probablement un dels dos escenaris, sociovergencia o esquerrovergencia, sortirà guanyador l'u de Novembre. La pregunta del mil·lió es: quin?

Analitzo quin dels dos escenaris surt mès barat al partit majoritari, que pressuposo CiU. Que pot demanar ERC i PSC-PSOE a canvi de deixar que Mas sigui president?

ERC demanarà: conselleries i anivellament del dèficit fiscal, com a coses bàsiques, i polítiques mès d'esquerres.

PSC no demanarà res, ho farà el PSOE, com feia amb Gonzàlez o Aznar, demanarà que no es toqui l'expol·li a canvi de deixar que facin el que vulguin amb la colónia que som.

Qui us sembla mès barat?

Ara s'enten perque a Zapatero s'el veu tant content.

6 comentaris:

Dessmond ha dit...

Si a dia d'avui en ZP està tan content és per mor de la ruqueria autòctona. Aquest mal que tan afecta al món nacionalista. A ERC i CiU, vaja.

Jaume Planas ha dit...

Gracies per el comentari.

Pedro ha dit...

Sospito que Erc voldrà tripartit.

Jaume Planas ha dit...

El que vulgui ERC no crec que influeixí. Nomès si CiU o PSC els truquen a la porta poden tenir veu, si s'entenen entre ells ERC no pot dir res.

Anònim ha dit...

Home, tu creus que el Psc pactarà amb Ciu i farà president Mas podent pactar amb Erc i tenir Puigcercós controladet de conseller primer?

Jaume Planas ha dit...

Amb els resultats ara veurem finalment qui s'enten amb qui. Els resultats han estat bons per afavorir a parlar i deixen tot molt obert.