17 d’octubre 2006

Que tant car ens surt Espanya?

Si l'any que l'Estat ha tret un superàvit de 10000 mil·lions d'€ no inverteix en Catalunya en inversions regionalitzables ni l'equivalent a la seva població, quan ho farà?

Tenim un president de la Generalitat fet fora i que te menys collons que la seva senyora, que al menys s'ha esborrat del psc-PSOE. Ell es el primer que estant en el carrec ens tindria que defensar. Castells tindria que minimitzar i veure petita la inversió a Catalunya per demanar més. Es que ho es, clar, pero si no ho fos el paguem i votem per treure'n mes, en lloc d'aixó dona xifres més altes que Solbes.

Si el president no diu res devant l'estafa en l'aplicació de les inversions que ens pertoquen, el PSC que calla per ser menys que un apendix d'un PSOE que prefereix CiU a la Generalitat i CiU que necessita "comissions" per mantindre la propaganda i la estructura de partit, no veig mès sol·luciò que perdre posicions i passar a ser una regió mitja d'Espanya. I anem cap aquí, quasi ja hi som.

14.000 Mil·lions d'€ entre 7 mil·lions de catalans son 2.000 € per cap. Aixó ens costa Espanya cada any, i fa 30 anys. Fins quan?