26 d’octubre 2006

Sociovergencia o esquerrovergencia

Probablement un dels dos escenaris, sociovergencia o esquerrovergencia, sortirà guanyador l'u de Novembre. La pregunta del mil·lió es: quin?

Analitzo quin dels dos escenaris surt mès barat al partit majoritari, que pressuposo CiU. Que pot demanar ERC i PSC-PSOE a canvi de deixar que Mas sigui president?

ERC demanarà: conselleries i anivellament del dèficit fiscal, com a coses bàsiques, i polítiques mès d'esquerres.

PSC no demanarà res, ho farà el PSOE, com feia amb Gonzàlez o Aznar, demanarà que no es toqui l'expol·li a canvi de deixar que facin el que vulguin amb la colónia que som.

Qui us sembla mès barat?

Ara s'enten perque a Zapatero s'el veu tant content.

6 comentaris:

Dessmond ha dit...

Si a dia d'avui en ZP està tan content és per mor de la ruqueria autòctona. Aquest mal que tan afecta al món nacionalista. A ERC i CiU, vaja.

Jaume P ha dit...

Gracies per el comentari.

Pedro ha dit...

Sospito que Erc voldrà tripartit.

Jaume P ha dit...

El que vulgui ERC no crec que influeixí. Nomès si CiU o PSC els truquen a la porta poden tenir veu, si s'entenen entre ells ERC no pot dir res.

Anònim ha dit...

Home, tu creus que el Psc pactarà amb Ciu i farà president Mas podent pactar amb Erc i tenir Puigcercós controladet de conseller primer?

Jaume P ha dit...

Amb els resultats ara veurem finalment qui s'enten amb qui. Els resultats han estat bons per afavorir a parlar i deixen tot molt obert.