08 de desembre 2006

Les banderes i el dèficit fiscal

Ja tenim aqui montillisme en estat pur. Ordeno i mando, tornar a posar la bandera espanyola. Els llocs on no hi ha la catalana tant se val, som espanyols i s'ha de veure. S'ha de veure també anant a Madrid a celebrar la constitució, una constitució que ha consagrat el expol·li de la colonia que som.

Només espero que tot aquest espanyolisme li serveixi al M.H. Sr. Montilla per esmicolar el dèficit fiscal i fer que arribin tants calès a Catalunya com els que s'envan. Espero que sigui realment un Ibarra o un Bono al protegir els simbols espanyols i que, donant per sentat, que no som una colonia sino Espanya, no permeti que ens expol·liïn.

En aquest punt tinc dubtes de que el M.H. Sr. Montilla es planti a Madrid i reclami les balances fiscals i la reducció del dèficit d'una manera igual de ferma com la que ha mostrat amb l'afer de la bandera espanyola al departament de gobernació.

Si el montillisme nomès val per renunciar a sentir-nos només catalans però no per sentir-nos menys expol·liats, el M.H. Sr. Montilla fará mès per l'independentisme que ERC.