27 de maig 2007

A les municipals guanya l'abstenció

L'abstenció ha guanyat a aquestes municipals.

Ho trobo del més assenyat contant que aquí a Catalunya poc podem decidir. Per poder votar per un lloc on realment es decideix quelcom important hauríem de poder ser de la comunitat autònoma madrilenya o millor decidir sobre el govern espanyol, que es qui disposa del nostre patrimoni.

Com que aquí no hi ha un duro, millor no votar, res no es podrà fer de positiu amb els finançaments del que disposen els ajuntament catalans. Amics que sereu regidors, be que ho sabeu que no hi ha un duro. Calleu i cobreu (* o no), no fos cas que el poble sabes que l'emperador va nu.

Gracies al govern que realment decideix quelcom per deixar-nos encara votar.

* un comentari anònim m'ha dit que en alguns municipis ni cobren els regidors. Catalunya nomes serveix per finançar Espanya, que trist.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que no ho sembli, hi han regidors que treballen sense cobrar.

Jaume P ha dit...

Se q els sous dels regidors son pobres i a vegades sels queden els partits. Hi ha una mena de pacte entre els partits parlamentaris d'anar "cherrupant" de la mamella mentre Catalunya es espol·liada, a això em refereixo...

Anònim ha dit...

No jo em referia a regidors de pobles petits en que el sou no és pobre, és que no existeix.
Entre d'altres coses perquè el finançament és lamentable com tu dius.
Però no per això aquests regidors "callen i cobren"

Jaume P ha dit...

No es pot fer un referèndum local i demanar la independència del municipi d'Espanya? jo es per donar idees...

Anònim ha dit...

Hola Jaume,
em dic Ferran Castellà i sóc el coordinador d'activitats de la Fundació Catalunya Empresa Oberta. Veig que escrius en un bloc sobre política catalana. Si vols promocionar les teves noves entrades, a partir d'ara ho podràs fer des de http://politi.cat/ És un espai on tots els internautes que els interessa la política catalana voten lliurement i promocionen les millors entrades de blocs, noticies i videos sobre la política de Catalunya. És molt fàcil, l'únic que has de fer és triar un nom i un password i començar a publicar les teves entrades, i animar a tothom que coneguis a que les votin!
Els mitjans tradicionals no deixen espai per les reflexions personals de la gent que li interessa la política catalana. A partir d'ara tots podrem dir la nostra a http://politi.cat/
Espero que la disfrutis,

Ferran