05 de setembre 2006

Catalunya en venda i Jo també vull un estat propi

Mentre s'apropen les eleccions d'aqui no veig que ni ERC ni CiU ni el PSC demanin en cap moment que es publiquin les balances fiscals. La discursió es centra en Mas demanant a ZP que el deixi gobernar la "colonia" a canvi del recolzament al gobern que compta, l'espanyol naturalment. Montilla sap que la seva candidatura no es la millor possible del PSC mes convertit en PSOE que mai.

Entre tot aixó ERC en la meva opinió tindria que posar en clar que exigira per pactar, un programa per Catalunya es clar, infraestructures, el control del Prat, Rodalies, el que no posa l'actual Estatut vaja, i es te que fer notar aixó. Que penos que ara començem a veure que de més i millor res de res. Ja tenim nou Estatut i esta vigent i hem de negociar els calés de les infraestructures, demanant a deu que a Madrid siguem necessaris.

Esquerra no te que entrar en si Montilla o Mas, o intentar agafar espai del PSC, ha de fer notar la merda d'Estatut que va firmar Mas a Madrid i que ens van fer votar, i aixó esquitxa tant a Montilla com a Mas.

Mes que mai, em sembla que estem en mans de politics professionals que busquen arreclar el seu futur particular, no pas el dels catalans.