21 de setembre 2006

Ets nacionalista?

Fem un petit questionari:

Futbol, A) Espanya contra B) França. Qui vols que guanyi?

Contestaciò: A) Nacionalista espanyol, sens dubte. B) Francès o nacionalista català, fins els nassos de tot el que soni a Espanya. Indiferent: realment NO nacionalista.

Economia, A) EON contra B) Gas Natural.

Contestaciò: A) Alemany o nacionalista espanyol, i naturalment anticatalà. B) Dirigent de La Caixa o de Gas Natural. Indiferent: nacionalista català, que encara que la seu estigues aquí ja s'ho farien perque Madrid no perdes l'IVA d'Endesa.

Llengua: A) Monolingüisme o B) bilingüisme.

Contestaciò: A) Nacionalista català, que es bilingüe i vol parlar el Català. B) Nacionalista espanyol, que es monolingüe i no vol apendre res mès. Que els catalans aprenguin castellà home!

Nació: A) Som una nació o B) som una provincia.

Contestaciò: A) Nacionalista català, ja que li foten els calès al menys que em deixin dir-me com vull. B) Nacionalista Basc, que tenint els calès, que em diguin com vulguin. Indiferent: El nacionalista espanyol, no es ni naciò ni provincia es Estat.

Model d'Estat: A) Monarquia o B) república.

Contestaciò: A) Nacionalista espanyol, content amb algú defensant la "patria". B) Nacionalista català, amb la república tampoc erem "nació" ni teniem Estat ni era federal, peró en lloc de exigir el nostre, es demana justicia per els demés.