05 de gener 2007

El referèndum que no es pot perdre

En lloc de anar demanant referèndums d'autodeterminació per d'aqui a un temps indeterminat i amb unes dificultats grans, proposo, que mentre no s'arriba a aquest referèndum anem recollint firmes per aconseguir-ne un que ens otorgui la recaptaciò de tots els impostos:

"¿Desea que la Generalitat de Catalunya recaude todos los impuestos tal y como describe la propuesta de Estatuto de autonomía aprobado el 30 de Septiembre del 2005 por el parlamento de Catalunya?"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha cap raó per fer la pregunta en espanyol? Pensava que el català era la llengua pròpia i oficial de Catalunya.

En tot cas, després de l'experiència nefasta de la reforma de l'estatut, jo voto per concentrar esforços en la solució definitiva, la independència, i no per dispersar-los en objectius que es queden a mig camí però són igualment inassumibles per a l'estat espanyol.

Jaume P ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jaume P ha dit...

Per la constituciò espanyola no es pot convocar un referèndum a cap autonomia. La iniciativa es per un referèndum estatal, no català, per això la pregunta en castella.

Per quan esperes que es pugui convocar un referèndum d'autodeterminaciò? amb ERC al govern amb el PSC veig un referèndum per l'autodeterminaciò mès lluny que mai i entretant els nostres calès a Madrid, fomentant l'aeroport de Barajas i el "Teatro Nacional" d'allà.