12 de març 2008

Les eleccions

ERC ha tret un resultats desastrossos. Ara faran l'analisí que han de semblarse al PSC, però per votar algú semblant al PSC ja tenim el PSC.

Farien bé a ERC de semblar la ERC d'abans, de fa poc, de la oposició, no la Esquerra d'ara, que demana un referéndum per saber si convoquem un referéndum al 2014 i la equiparacio del nostre sistema de finançament al concert en 15 anys. Per demanar aixó ja tenim el PSC senyor Ridao.

Apoyar al PSC mentre aquest vota a favor de la segregació del català, de la lley de la dependencia i la del habitatge, invadint competencies o daltres bestiesses, es abocar ERC al desastre. Ni tapant-me el nas els he pogut votar.

Lo millor que podria fer ERC es deixar de donar suport al PSC i fer costat al lehendakari i demanar un referendum per aquest any (CiU podia apoyar) i la presidencia de la Generalitat donarla per aixó, no per el plat de llenties (poltrones) per el que la regalen ara.

Ridao, Puigcercos, Carod, i ull llarg etc. de dirigents d'ERC sabrien fer algo fora d'ERC? perque o bé ERC s'en va a norris o bé surten i deixen pas.