17 de febrer 2007

Benvinguts poliblocs

Saül Gordillo ha fet un blog compendi de blocs polítics, poliblocs, benvingut!

Me'n vaig de viatge per una setmana, per tant aquest blog, previsiblement estará una setmana sense articles.

Dono suport a la recollida de firmes de Sobirania i progrés que junt amb la plataforma Pel dret de decidir demanen una llei que ens permeti fer consultes populars a Catalunya des de la Generalitat. Quina cosa mes normal i alhora que fa tanta por a Espanya.

Demano des de aquest humil blog que ERC recolzi amb tota la força aquesta iniciativa. No veig que 500.000 signatures siguin res impossible, entre ERC i CiU hi deuen haver més de 500.000 possibles signants. No cal assolir la independència l'any que ve per viure millor i menys expol·liats, nomes cal que poguem votar-ho, això faria tanta por que ens donarien els calés demà. Els del PSC-PSOE i del PP que tan en contra van del concert, per, diuen, insol·lidari, que m'expliquin perquè el tenen, si no es per aquest motiu, a Navarra. A Navarra es pot votar l'anexió a Euskadi demà, això i no un altre cosa els hi dona els furs, per aixó els del PP allà diuen que el concert es bó.

La mateixa hipocresia passa amb l'Estatut, a Andalusia es diu que es bo el mateix que aquí es diu que es dolent i es recorre, l'argumentació no importa per als Espanyols, la raó tampoc, només el fi: "España, una, grande y libre".