01 de febrer 2007

La tercera hora

No ve d'una gota. Acceptem la llei de la dependencia. La podriem fer desde Catalunya, pero molt millor feta en castellà desde Madrid.

Unaltre gota: acceptem complir la llei i posar banderes espanyoles en edificis de la Generalitat. No diem res d'altres edificis oficials que incompleixen la llei no posant la ensenya catalana, no fos cas que s'enfadessin.

Unaltre gota: acceptem que en finançament potser no es complirán els terminis i ara el Sr. Castells ja parla d'una legislatura per arreclarho. Un malalt a la UVI i no hi ha pressa per curar-lo.

Ara que ve la tercera hora de Català per decret desde Madrid, trobo bè la postura del Sr. Maragall de fer una llei desde aquí que apliqui la d'allà. Aixíns passi el que passi tindrem més castellà, que es veu que tots els profes (USTEC) diuen que es el que fa falta.

No calia doncs un pacte per l'educació, ja que ensenyament el poden regular desde Madrid i per decret. ERC ja ha corregut a dir que el model de inmersió no perilla. El que no perillen son les seves cadires amb aquestes declaracions, en realitat el model els es ben igual. A veure quants blocs d'ERC critiquen el Tete.

Els catalans ja tenim el forat del cul mida esvoranc, donèm graciès a la familia Maragall per obligar a Madrid a usar vaselina. Quin fàstic.