13 de febrer 2007

Ciu pacta amb el PP . ERC amb el PSOE

Quan CiU va pactar amb el PP va errar i va perdre el govern de Catalunya.

Ara ERC pacta amb el PSC-PSOE. La diferència per ERC es clara, el PSOE es molt millor que el PP. Es progressista i més obert. Es més catalanista?

Pensant en Catalunya, al nivell de defensar l'espanyolisme, PSC-PSOE i PP son els mateixos fets amb diferents argumentacions. El PP diu "ho faig perquè vull, te una tassa" i el PSOE diu "els carques del PP m'obliguen a fer-ho a contracor, te dues tasses".

La tercera hora de castellà, la llei de la dependència, i ara tot de cop una serie de mesures "harmonitzadores" entre tant el exèrcit d'ERC captiu i desarmat a canvi de quatre càrrecs que, amb la pèrdua d'autonomia, cada vegada tenen menys valor.

Vull sentir els amics d'Esquerra, amb els que compartia el "no" dir ara que realment volen la independència, que volen que el tribunal constitucional es carregui la merda d'Estatut que tenim, que volen un referèndum d'autodeterminació ja, que s'adhereixen a les firmes de "sobirania i progrés", que demanaran recursos d'inconstitucionalitat a tort i a dret a tot el que es pugui i que sembli que ens treu autogovern, que exigiran el compliment estricte dels acords en finançament i infraestructures, que demanaran la insubmissió fiscal mentre l'estat no publiqui les balances fiscals i, finalment, que si Montilla no fa tot aixó esdevindrà un dels president mes breus de la història de la Generalitat.

Si no ho fan no tan sols no es poden dir catalanistes, se'ls pot anomenar botiflers. I per extensió tots aquells que hi facin costat.

En la segona guerra mundial els francesos de Vichy, per col·laborar amb els Alemanys foren traïdors, sense pal·liatius. Ara toca definir-se, o amic o enemic, o catalanista o espanyolista, Lluitador o mesell. Sem refot que penseu que CiU son pitjors per haver pactat amb el PP, com que ells van cagar-la ara farem el doble de merda?.

Un ex-votant d'ERC.