12 de febrer 2007

A l'Avui s'opina com jo: Carod l'has cagat

L'article de Jordi Cabré a l'Avui del 12/2/07 em sembla del tot encertat i destaca el que vaig comentar a l'ultim post: ERC (al menys els dirigents) no sap cap on va. Només aguantar al govern es el que mou a la seva cúpula.

Acaba dient això:

"Però el segon misteri que envolta l'enunciat del conseller de la Vicepresidència és molt més preocupant: perquè és que tant jo com molts altres ciutadans ens pensàvem que la via sobiranista ja era el plantejament d'ERC. Vull dir que ja era el seu programa, el seu credo, la seva conclusió. O no ho hem entès bé, o els republicans ja fa més de quinze anys que propugnen la independència com a única sortida. El que és desconcertant, doncs, és que ara només es tracti d'una simple possibilitat en cas que els magistrats ens tombin l'Estatut (que, a més, havíem quedat que era un desastre). És que fins ara parlaven d'independència en broma?"

1 comentari:

Anònim ha dit...

També és cert que a CiU sempre s'ha parlat de nacionalisme i se'n continua parlant. Hi ha una altra manera d'interpretar les paraules de Carod.