20 de maig 2006

Així em quedo descansat i ZP pot fer estadístiques

No se, he begut massa coca-cola i no puc dormir, m'he possat de mala llet i he enviat a aquí aixó:EL texte el repeteixo que es veu poc diu:

Sobre su promesa electoral, "aprobaré el Estatuto...", un comentario:
Demagogo españolista.

No se li acudeixí a ningu fer el mateix, que deu estar ocupat fent campanya a les provincies catalanes.

He quedat un pel més descansat.

Al final veig la definició de Catalunya en la contesta crec:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Conseller Nadal, en entrevista de l'11/5 amb Mònica Terribas es manifestava esperançat que tot seguit de l'aprovació de l'estatutet, el govern espanyol començaria a fer lleis de desplegament. L'Antoni Gutiérrez, d'ICV, a l'Àgora del 15/5, se li va escapar que calien desplegar 25 o 30 lleis un cop aprovat l'estatutet. Sabeu què vol dir això?

. que la majoria de les teòriques competències que se'ns traspassen han rebut un lleuger afegitó: "d'acord amb el que disposi la llei corresponent". Llei que ha de ser aprovada per les Cortes espanyoles -quin nom més adient!- i que pot ser canviada per unes altres Cortes amb més "cortes".

El NO convé al SI: la majoria dels pocs punts importants que han quedat a l'estatutet estan pendents de lleis estatals. Com més fort sigui el NO més pressió sobre els que continuaran decidint per nosaltres.

Jaume Planas ha dit...

Estic d'acord excepte en l'ultim argument:
"Com mes fort sigui el 'no'..."
Presuposses que l'Estatut l'apedaçaran amb lleis estatals, no feiem l'Estatut per aixó. Aixó es pot fer perfectament amb l'Estatut actual (inclus millor perque es mes obert, no tant blindat).
L'Estatut proposat el que surt mes a compte es tombarl-ho...que guanyi el "no" i per molt.