16 de maig 2006

Mas també s'apunta a l'exemple del pisset

Mas va aprofundir en l'exemple del pis.

"Tenim un pis de 70 m2. i necessitem un de 115 ens en donen un de 100, que hem de fer?", va dir ahir al programa "La nit al dia".

Home, has mirat el preu?

Perque aquest pisset de 100 t'el cobren com si fos de 200, per sempre vaja.

A mes, digues la veritat noi, el vas comprar sobre planols. Al veure la obre real, ai! resulta que t'han estafat! Pero no podem reconeixer-ho oi?

T'enrecordes cuan despres de firmar amb el PP deies que el finançament acordat era una fita histórica y que resolia el problema del finançament?

Només puc recomanar-te una cosa, estimat Artur, no vagis sol mai més a firmar la compra d'un pis!

Intento fer les entrades del blog curtes per fer àgil la lectura. Ho sento per aquesta "guinda", llegiu i despres poseu-li data:

En el caso de Convergencia i Unió, el rumbo que han ido tomando las negociaciones con el Ministerio de Hacienda ha incomodado a los sectores más nacionalistas de CiU, que temen que el nuevo sistema quede muy lejos de las expectativas que la propia coalición generó antes de los últimos comicios autonómicos con su exigencia de pacto fiscal. Aquella propuesta, redactada por el ahora consejero jefe del Gobierno catalán, Artur Mas, reclamaba un sistema similar al concierto vasco y un incremento de más de 400.000 millones anuales para Cataluña a través de la cesión de una cesta de impuestos. Al final sólo han conseguido esto último ya que el incremento de entre 37.000 y 40.000 millones que conseguirán supone apenas una décima parte de lo reclamado. Vista la dificultad de aumentar el importe final, los negociadores de la Generalitat han centrado sus esfuerzos en incrementar los porcentajes que integran la cesta de impuestos transferidos, así como en ampliar la capacidad normativa de las autonomías.

Any 2002 Mas firma amb el PP l'acord de financiació. Ens vàren donar més impostos i el PP ens va treure la inversió en infraestructures. Resultat: el mès gran dèficit fiscal, la època mès obscura en quan a transparència de dades fiscals.

Ben negociat Artur!