15 de maig 2006

Els mitjans afíns a Esquerra

Fa poc, parlant amb un company militant d'Esquerra, em deia que nosaltres, Esquerra, no tenim mitjans afins.

Per aquesta raó, segurament, les bases em pogut tindre mes pes que un sopar amb els "donants anónims" i hem pogut remoure un tema "tancat".

Crec peró que aquest mitjà, Internet, en el que escriuen periodistes i gent de tota mena, com jo, ens es bastant afí.

Internet i els SMS entre amics i coneguts son l'equivalent a les imprentes clandestines del franquisme, difícils de controlar. Es poden fer panflets en sentit contrari pero la veritat acostuma a despuntar.

I vet-ho aqui que estem nosaltres dient quelcom, d'altres webs dient el contrari i a l'altre costat, tota la propaganda del poder.

Recordo que al 11-M passaba aixó mateix.

Deixeume, doncs, ser optimista.

La veritat, com en un conte de fades, guanya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'era en que diaris i televisions monopolitzaven la informació s'ha acabat. L'èxit de la manifestació del 18-F, boicotejada sense vergonya pels mitjans 'tradicionals' (i 'sòciovergents'), va demostrar que hi ha molta gent atenta a altres vies de comunicació i informació. Internet, els mails en cadena i els SMS són grans aliats.

Explotem a fons aquestes vies i rebel·lem-nos davant d'aquests aspirants a Gran Germà que són TVE, TV3, La Vanguardia, El País, El Periódico...

Jaume P ha dit...

Sense oblidar que Zp es president grácies a la rápida propagació de versions alternatives a la oficial ("ha sido ETA") una vegada ja era clar , els mitjans oficials van abandonar la nau "oficial" i s'apuntaven a la veritat.

Gracies per el comentari